AVV: de democratische vakbond

Cao kunsteducatie 2017-18 algemeen verbindend verklaard

Kunsteducatie

Goed nieuws: de cao kunsteducatie 2017-18 is door de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid op 7 augustus 2017 algemeen verbindend verklaard. Dat betekent dat werkgevers van organisaties die actief zijn in kunsteducatie die niet zijn aangesloten bij de werkgeversorganisatie Cultuurconnectie, toch verplicht zijn om de cao kunsteducatie toe te passen. Er zijn een aantal uitzonderingen, bijvoorbeeld dans- en jeugdtheaterscholen.
Lees HIER het besluit van de minister.

Vraag jij je af of jij recht hebt op de arbeidsvoorwaarden zoals afgesproken in de cao kunsteducatie 2017-18? Stel je vraag HIER of mail direct naar info@avv.nu.

08 augustus 2017

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel