AVV: de democratische vakbond

Verslag van de stemming cao Provinciale sector 2019-2020

Provincies

Medewerkers van de provincies hebben overtuigend voor het onderhandelaarsakkoord gestemd bij de stemming die AVV organiseerde. 87% was voor, 4% was tegen en 9% heeft neutraal gestemd. Iedereen die bij de provincie werkt kon via het cao-panel van AVV stemmen. We wachten nog op de uitslag van de stemmingen die de andere bonden (FNV, CNV en CMHF) onder hun leden hebben georganiseerd.

Als suggesties voor de volgende cao werd door de deelnemers vaak genoemd dat er een hoger loon en een generatiepact zou moeten komen. Hier kan je de rapportage van de stemming lezen. Deze is gemaakt door het onafhankelijke ondezoeksbureau Labyrinth.

04 april 2019

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel