AVV: de democratische vakbond

Wat vind jij belangrijk in je nieuwe cao?

Provincies

Per 1 januari loopt jouw cao af, als ambtenaar bij de provincie of bij een organisatie die de cao Provincie volgt. Daarom gaan we onderhandelen met de werkgevers over een nieuwe cao. Daarvoor moeten we eerst onze inzet bepalen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

We hebben met elkaar nu ongeveer een jaar ervaring kunnen opdoen met een genormaliseerde cao voor Provincies. Merk je iets van de normalisering? Wat zijn jouw ervaringen? En waar loop je in de praktijk tegen aan?
Naast terugkijken willen we ook vooruit kijken. Het coronatijdperk waarin we leven heeft namelijk enorm veel effect op alles in de samenleving. Hoe heb jij hier mee te maken in je werk?

Door je mening te geven, kun je invloed uitoefenen op wat er behouden moet blijven in jouw arbeidsvoorwaarden en wat er beter kan. Laat ons weten wat jij belangrijk vindt in je werk door de korte enquête in te vullen. Invullen kan tot en met 3 oktober 2020 en kost slechts een paar minuten van je tijd.

Naar de enquete

Bij AVV hoef je geen lid te zijn om mee te kunnen praten, stuur gerust de link door naar je collega's. Hoe meer input wij krijgen, hoe beter wij in beeld krijgen wat jullie belangrijk vinden!
Heb je vragen over de enquête, of andere vragen over de cao Provincies mail dan naar Wim Wispelwey of Igor Jellema-Fortuin.

24 september 2020

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel