AVV: de democratische vakbond

AVV meldt zich bij Blokker

Retail non-food

Werknemers van Blokker hebben AVV gevraagd om bij Blokker een cao af te sluiten. Daar is al bijna 10 jaar geen geldige cao meer. Blokker staat hiervoor open onder meer omdat het in 2022 naar de beurs wil. 

Vroeger viel Blokker onder de Gebra cao (een afkorting voor gemengde branche). Dat was bijna hetzelfde als de cao van de sector Retail Non-food. In deze sector werken veel mensen in winkels. Omdat Blokkermedewerkers dit ook nu doen, lijkt hierbij aansluiten voor de hand te liggen. 

Blokker heeft een voorkeur voor een eigen cao uitgesproken voor haar bijna tienduizend medewerkers. AVV heeft als uitgangspunt dat die eigen cao dan boven het niveau moet liggen van de sector-cao Retail Non-food. AVV-leden die werken bij Blokker en actief mee willen doen kunnen zich bij ons melden: info@avv.nu 

07 juli 2021

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel