AVV: de democratische vakbond

Update gesprekken Plantion en AVV

Plantion

Op woensdag 25 augustus had AVV een tweede gesprek met werknemers van Plantion om verder te bespreken wat er speelt en wat er in de gesprekken meegenomen moet worden. Loonsverhoging, duurzaamheid en betere pensioenafspraken om een paar voorbeelden te noemen.  

Donderdag 9 september was AVV bij Plantion om wat meer uitleg te geven over onze werkwijze. Niet alle werknemers waren helemaal op de hoogte van hoe AVV werkt en we willen ervoor zorgen dat iedereen binnen het bedrijf weet waar ze aan toe zijn.  

Op Maandag 13 september sprak AVV verder met Plantion over de inzet voor de gesprekken. We zijn weer een heel eind gekomen en gaan binnenkort verder met de gesprekken. 

17 september 2021

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel