AVV: de democratische vakbond

AVV start met stiptheidsacties bij KLM

KLM

AVV, de Democratische Vakbond, start maandag 1 augustus met stiptheidsacties op vrachtvluchten. Ruim 80% van de KLM piloten die op dit moment vrachtvliegtuigen vliegen is aangesloten bij AVV. Naar verwachting zal een aanzienlijk deel van de vrachtvluchten vertraging oplopen, in een deel van de gevallen uitlopend op uitval van de vlucht.

Het effect op KLM zal naar verwachting aanzienlijk zijn, nu door de aanhoudende problematiek bij de bagageafhandeling, de passagevliegtuigen minder vracht meenemen en KLM voornamelijk vracht vervoert op vrachtvluchten.

 Reizigers zullen hier weinig tot niets van merken, nu AVV de stiptheidsacties niet voert op passagevliegtuigen.

AVV eist onder meer toetreding tot het cao-overleg voor KLM-piloten. Blijkbaar is hier actie voor nodig, aangezien KLM weigert AVV toe te laten.

FAQ

31 juli 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel