AVV: de democratische vakbond

De cao-onderhandelingen gaan van start

Waterbedrijven

AVV heeft vorige week gesproken met de werkgeversdelegatie. We hebben kennis gemaakt met nieuwe deelnemers aan de onderhandelingstafel. Daarnaast hebben we gesproken over de huidige economische situatie. De impact voor werknemers stond hierbij centraal. Natuurlijk kwam de impact voor de bedrijven ook ter sprake. Daardoor werden de verwachtingen over de toekomstige loonstijging getemperd.
 
Het is belangrijk om snel duidelijkheid te hebben over de loonontwikkeling, dat vinden AVV en werkgevers allebei. Loon is het belangrijkste onderwerp voor de komende onderhandeling. Andere onderwerpen hoeven niet direct te leiden tot concrete afspraken. Er is de komende maanden nog tijd om dat uit te werken.  
Om de snelheid erin te houden, starten we maandag 3 oktober al met een eerste overleg. We informeren jullie volgende week over wat we daar bespreken.

 

Voor nu zijn natuurlijk benieuwd naar jullie mening. Wat willen jullie in de nieuwe cao geregeld zien? Hoe willen jullie worden geïnformeerd? Hoe willen jullie worden betrokken bij het cao-proces? Het is jullie cao dus elke suggestie is welkom. Vul hier de enquête in

Oh ja, bij deze nog de uitkomsten van een eerdere rondvraag. Hier vind je de uitkomst van de gesloten vragen.

28 september 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel