AVV: de democratische vakbond

Webinar Werkgeluk

Zelfstandige Klinieken

Op maandagmiddag 3 oktober 2022 organiseerden AVV en ZKN (Zelfstandige Klinieken) een gezamenlijk webinar voor medewerkers én management van klinieken over ‘werkgeluk’. We wilden tot praktische aanbevelingen komen waarmee werkstress binnen klinieken wordt verminderd en het werkplezier van medewerkers en management wordt vergroot.  

Gastspreker tijdens het webinar was Dr. Kilian Wawoe, werkzaam bij de Vrije Universiteit Amsterdam. Kilian vertelde over de factoren die werkgeluk bevorderen: medewerkers die zich goed voelen in hun werk ervaren – naast een passend inkomen – persoonlijke vooruitgang dankzij de juiste mix van groei, verbondenheid en autonomie in het werk.

Kilian betoogde verder dat uit onderzoek is gebleken dat het op de juiste wijze aandacht geven (en helpen) van onderpresteerders ook belangrijk is voor het vergroten van het werkplezier van betrokkene en het hele team. De resultaten werden besproken met aanwezigen en wij van AVV blijven als vakbond natuurlijk samen met jullie werken aan het bewaken en bereiken van de geluksfactoren. 

18 oktober 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel