AVV: de democratische vakbond

27 maart gratis evenement Sterk in je Werk!

Kunsteducatie

Gratis evenement: Sterk in je Werk

  • Hoe houd je een lespraktijk bruisend en het werkgeluk groot?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw docenten optimaal floreren op de werkvloer en zich te allen tijde kunnen blijven ontwikkelen?
  • Hoe dragen we gezamenlijk bij aan duurzame inzetbaarheid en een prettige werkomgeving binnen KE?

Op maandag 27 maart organiseren we een evenement waarin werknemers in de sector Kunsteducatie aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid. Je oefent met het gesprek voeren met je werkgever, of juist met je werknemer.

Duurzame inzetbaarheid en een goed geformuleerd vitaliteitsbeleid zijn belangrijk. Ook, of juist, in een dynamische sector als de Kunsteducatie waarin veel flexibiliteit verwacht wordt van de docenten en waarin meerdere kleine dienstverbanden of opdrachten naast elkaar als norm gelden.

Het OAK (Stichting Overleg Arbeidsvoorwaarden), CultuurConnectie, Kunstenbond en AVV nodigen je uit voor een gezamenlijk evenement. Op maandag 27 maart bieden we werknemers, leidinggevenden en HR-medewerkers belangrijke tools en inzichten. Je gaat oefenen met het voeren van het gesprek met je leidinggevende over jouw inzetbaarheid. Werk een ochtend of middag met de inzet van trainingsacteurs aan jouw gespreksvaardigheden om optimaal in je kracht te kunnen staan als het gaat over jouw inzetbaarheid.

DATUM
Maandag 27 maart 2023

LOCATIE
Vechtclub XL, Europalaan 2b, Utrecht

TIJDEN
Voor werknemers: 10:00 – 12:30 + lunch
Voor leidinggevenden en HR-medewerkers: 13:30 – 16:00 + borrel

Stuur dit bericht, of de flyer van het evenement, vooral door aan collega's die er ook bij moeten zijn!
Er is per dagdeel plek voor maximaal 40 deelnemers. Meld je snel aan via dit formulier. Deelname is gratis, bij no-show zonder afmelding zijn we genoodzaakt 25 euro aan onkosten in rekening te brengen.

Heb je nog vragen over dit evenement, mail naar Valérie, de sectorbestuurder van Kunsteducatie.

27 februari 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel