AVV: de democratische vakbond

Rapportage stemming Retail non-food 2023

Retail non-food

 

Sinds januari is er een nieuwe cao in de sector Retail non-food. Alle medewerkers, zowel lid als niet-lid, mochten stemmen over deze cao. Naast hun stem, konden de medewerkers ook hun mening geven over de cao. 

Wij hebben een conceptrapportage laten maken door het onafhankelijke onderzoeksbureau Labyrinth. Op deze manier willen wij zelf meer inzicht krijgen in de stemmen en de reacties hierop, maar willen we ook zo transparant mogelijk zijn naar onze achterban.

Lees de rapportage met het uitgebreide resultaat van de stemming, redenen voor een negatieve stem en suggesties voor een volgende cao door hier te klikken.
Downloaden kan ook.

27 februari 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel