AVV: de democratische vakbond

Sociaal plan Brocacef

Brocacef

Begin februari legden we een stemming voor aan de medewerkers van Brocacef die bij een distributiecentrum werken. Dit deden we naar aanleiding van het voornemen van de werkgever om werkzaamheden te verplaatsen naar een ander distributiecentrum. Medewerkers stemden in eerste instantie massaal tegen en lieten hierbij weten dat dit vooral kwam omdat er geen kilometervergoeding in het voorstel was opgenomen.

Wij hebben dit teruggekoppeld aan de werkgever en die kwam hierna met een aangepast voorstel waarin alle kilometers die medewerkers reizen tegen 21 cent per kilometer betaald wordt. We legden dit aangepaste voorstel voor aan de medewerkers en een overgroot deel van 89% van de medewerkers stemde vóór. Benieuwd naar de rapportage van deze stemming? Klik hier

06 maart 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel