AVV: de democratische vakbond

Input enquête voor volgende cao

Provincies

Cao Provinciale Sector: tijd voor jouw input!

We zijn begonnen met de voorbereidingen voor de cao Provinciale Sector 2024. We hebben nog maar net de tussentijdse wijzigingen op de cao afgesproken, zul je denken. Dat klopt, maar de cao loopt op 31 december 2023 af. Het is zaak om op tijd te beginnen. Daarbij hebben we jouw input nodig.

Waar staan we nu?

Bij de tussentijdse wijziging van de cao hebben we vooruitgang geboekt op verschillende gebieden. Denk aan de verbreding van het Persoonlijk ontwikkelbudget naar het Persoonlijk budget duurzame inzetbaarheid. De cao-tekst is klaar om gepubliceerd te worden. Maar we zijn er nog niet! Er liggen  nog andere onderwerpen om opgepakt te worden, zoals de actualisering van hoofdstuk 4 (toelagen) en het tijd- en plaats bewust werken. Onderwerpen waar al veel voorwerk voor verricht is. Hier kun je de afspraken nog eens teruglezen: https://avv.nu/sectoren-en-caos/main/2023-04-13-aanvullende-afspraken-cao

Werkgeversvertegenwoordiging nog onbekend

Er is nog geen datum bekend dat de cao-onderhandelingen van start zullen gaat. Dat heeft alles te maken met de uitslag van de verkiezingen in het voorjaar. Er wordt in veel provincies nog volop onderhandeld. Zolang niet bekend is welke bestuurders in de colleges van GS komen te zitten, is de werkgeversdelegatie namens het IPO ook nog niet bekend. Hopelijk is er binnenkort meer duidelijkheid!

Vertel wat voor jou belangrijk is.

De gezamenlijke bonden hebben een uitgebreide enquête opgesteld, want we blijven intussen niet stilzitten. Maak jouw wensen en behoeften kenbaar door de enquête in te vullen. Jouw mening is een krachtig instrument  om de veranderingen te realiseren waar jij en jouw collega’s naar streven. Alleen met jouw input, is het mogelijk om een inzet op te stellen waar jij je ook in kunt herkennen. De uitvoering van de enquete loopt dit jaar via FNV Overheid. 

Klik hier om de enquête in te vullen

Je kunt de enquête invullen tot 17 augustus. Vul de enquête in en laat je collega's ook weten dat hun mening er toe doet.

Samen kunnen we het verschil maken!

07 juli 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel