AVV: de democratische vakbond

3 oktober is het Diversity Day: vier verschillen

Provincies

Vandaag, 3 oktober, is het Diversity Day. Op deze dag staan we extra open om het gesprek te voeren over diversiteit en inclusie op de werkvloer en om ervaringen te delen.

Het A&O-fonds organiseert onder andere een Workshop Onbewuste vooroordelen op 5 oktober en stelt diverse e-learnings en open zodat werknemers kunnen leren van en met elkaar. Lees hieronder wat het programma van het A&O-fonds allemaal te bieden heeft.

Aan de slag met wat je niet kent!
Diversiteit en inclusie gaat over jou en mij. Over iedereen samen. Over hoe we al onze verschillen kunnen gebruiken om tot de beste prestaties op de werkvloer te komen. Want: we zijn allemaal verschillend en verschil verrijkt! Meer weten over een ander, en je voorstellen hoe het is om iemand anders te zijn, kan vooroordelen verminderen en zorgen voor meer gelijkheid. Kijk hoe je zelf hiermee aan de slag kunt gaan!

Workshop Onbewuste vooroordelen – 5 oktober 2023
Ben jij benieuwd naar je eigen onbewuste vooroordelen? En wil je meer gebruikmaken van alle verschillen tussen jou en je collega’s? Meld je dan aan voor deze online workshop op donderdag 5 oktober! Meld je aan voor de workshop.

Collega Colleges
Wil jij meer weten over doofheid en gebarentaal? Of snel bijgepraat zijn over gendergelijkwaardigheid op de werkvloer? Collega’s uit de provincies hebben speciaal voor jou deze korte video’s opgenomen. Bekijk de Collega Colleges.

Persoonlijke verhalen
Ook al is iedereen verschillend, we hebben ook zoveel overeenkomsten. Lees hier de verhalen van jouw collega’s in de sector en laat je inspireren. Lees de verhalen.

E-learnings en E-books
Met deze e-learnings en e-books leer je hoe we met elkaar kunnen werken aan een veilige en prettige werkomgeving, voor iedereen. Volg een e-learning of lees een e-book.

03 oktober 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel