AVV: de democratische vakbond

Nieuwe cao Provinciale sector

Provincies

Na vele gesprekken hebben AVV en andere bonden op 13 maart een resultaat bereikt met de werkgevers. Alle werknemers konden via AVV hun stem uitbrengen over dit resultaat van 2 tot en met 14 april. 60 procent van deze stemmers heeft vóór het resultaat gestemd. Ook de andere bonden hebben een positieve stemmingsuitslag. Werkgevers zullen pas 1 mei klaar zijn met achterbanberaad. De cao krijgt een looptijd van anderhalf jaar, van 1 januari 2024 tot 1 juli 2025. In 2024 krijgen medewerkers in totaal zo’n 7,5% loonsverhoging en het Persoonlijke Budget Duurzame Inzetbaarheid gaat met 1000 euro omhoog. Daarnaast zijn er nog afspraken gemaakt over de RVU, stagevergoedingen en andere zaken. Je kunt het onderhandelaarsresultaat met alle afspraken hier bekijken.

22 april 2024

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel